Krabičkovka aneb Lůca píše



Krabičkovka. Nikdy jsem neuvažovala o tom, že bych se do něčeho takového sama pustila. No..ale náhoda tomu chtěla, že jsem se do toho nakonec pustila.

Nejsem ten typ, co by se zajímal o kalorické hodnoty, studoval tabulky a stejně tak je vyhledával na výrobcích. Ano, možná jsem „líná“ a nebo spíš na to nemám ten čas - možná právě ten čas mi na to chybí. Zároveň  jsem byla  sama zvědavá, zda to má účinek, zda nebudu mít hlad a hlavně, jaká ta „krabičková“ jídla jsou a jak to vlastně celé funguje.
Dodavatel mi přivezl jídla ve stanovenou hodinu přímo domu. Předal mi balíček a moje reakce byla „To mám sníst najednou, nebo posupně?“. Zasmáli jsme se. Samozřejmě, postupně. 
Probrali jsme můj zdravotní stav, možnosti alergií a dalších specifik týkající se mé osoby, chutí, přání.
Krabičková jídla vypadal chutně a musím říci, že byla opravdu moc dobrá. Začala jsem především dodržovat pitný režim a abych pravdu řekla, opravdu mi vyhovoval ten pomyslný „bič“ – můžeš sníst jen to, co je v krabičkách a hlavně PRAVIDELNĚ.

Krabičky dostáváte od pondělí do soboty a v neděli máte volný den. Den, kdy můžete sníst, co chcete (samozřejmě rozumně, přeci jste se do toho dali s vervou a rozhodnutím).

Já osobně jsem začala ve čtvrtek, a možná bych tento harmonogram navrhla všem. Protože ze začátku, sice jsem se pro to rozhodla, ale přeci jen z psychologického hlediska, najednou jíte jen to, co je v krabičkách a díky tomu, že myslíte na jídlo a jiné věci, které byste si rády daly je fajn mít DAY OFF po 3 diteních dnech. Sama jsem si nedělní stravu  upravila dle toho, co bych si ráda dala  - prakticky zeleninový den s masem.
Po 10 dnech stravování jsem byla překvapená sama výsledky (2 kg dole a i na objemu 2 centimetry). I v mém myšlení se cosi pohnulo – začala jsem hodně o stravě přemýšlet, hlavně dodržovat časové intervaly v jídle a myslím si, že o to právě jde. Nastartuje vás to k lepšímu způsobu života a k tomu, že na sebe nekašlete! Což si vaše tělo, vaše mysl skutečně zaslouží. Když se ke všemu přidá správný pohyb, máte nakročeno správným směrem. 

Žádné komentáře:

Okomentovat